Numer producenta:
HENDI 232187Profesjonalna schładzarka szokowa marki Hendi. Schładzarki szokowe to urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw. Urządzenie rekomendowane jest dla restauracji firm cateringowych czy domów weselnych.
Cechy produktu:– urządzenia służące do szybkiego schładzania lub zamrażania przygotowanych potraw
– obudowa zewnętrzna oraz komora wewnętrzna w całości z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
– komora wewnętrzna z zaokrąglonymi narożnikami ułatwiającymi czyszczenie
– komora z prowadnicami na GN 1/1 i blachy piekarnicze 600x400mm
– izolacja o grubości 60mm z poliuretanu, wtryskiwana pod wysokim ciśnieniem, co gwarantuje wysoki współczynnik izolacji termicznej
– górna pokrywa zdejmowana
– automatycznie domykające się drzwi z uszczelką magnetyczną
– elektroniczny panel sterowania i kontroli danych
– sonda w zestawie
– system schładzania/zamrażania wymuszony wentylatorem
– bezproblemowa praca w temperaturze otoczenia do +43C i wilgotności względnej powietrza do 65%
– środek chłodniczy: R404A/R507
– możliwość schładzania od +70C do +3C (90 minut) od +70C do -18C (240 min.) lub w określonym czasie bez podania końcowej temperatury
– regulowane nóżki ze stali nierdzewnej
– pojemność komory: 10x GN 1/1 lub 10 blach 600x400 mm
– wymiary wew. komory: 610x410x760 mm
– 10 par prowadnic z odstępem co 70 mm
– wydajność przy schładzaniu do +3C: 25 kg
– wydajność przy zamrażaniu do -18C: 20 kg
Parametry:– wymiary w mm: 750x740x(H)1260
– waga w kg: 90
– pojemność komory: 10 x GN 1/1 lub 10 blach 600x400mm
– moc (w): 1490
– napięcie (V): 230