Przepraszamy, ale niniejsza oferta nie jest już możliwa do kupienia.
Inni klienci oglądali również
Opis
Farba do włosów waniliowa mocca nr 780.
Zapewnia delikatne, świecące refleksy oraz optymalne pokrycie siwych włosów.
Nie zawiera amoniaku.
Wzgobacona w miód.
Kolor utrzymuje się do 8 tygodni.
Ważne: Rezultat końcowy jest uzależniony od stanu włosów, koloru wyjściowego, działania czynników zewnętrznych, a także od stosowanych kosmetyków.
Przed zastosowanie zaleca się wykonanie próby uczuleniowej, aby zminimalizować ryzyko wystąpienia reakcji alergicznej.
Produkt testowany dermatologicznie
Z rynku niemieckiego
KREM KOLORYZUJĄCY: AQUA /WATER • CETEARYL ALCOHOL • PROPYLENE GLYCOL • DECETH-3 • LAURETH-12 • ETHANOLAMINE • OLETH-30 • LAURICACID•POLYQUATERNIUM-6 •GLYCOLDISTEARATE• SODIUMMETASILICATE • HEXADIMETHRINE CHLORIDE • SILICA DIMETHYL SILYLATE [NANO] / SILICA DIMETHYL SILYLATE • CI 77491 / IRON OXIDES • CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE • 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCl • p-AMINOPHENOL • m-AMINOPHENOL • 4-AMINO-2-HYDROXYTOLUENE • 2-AMINO-3-HYDROXYPYRIDINE • ASCORBIC ACID • MICA • SODIUM METABISULFITE • 6-HYDROXYINDOLE • THIOLACTIC ACID • THIOGLYCERIN • TOLUENE-2,5-DIAMINE • 2-METHYLRESORCINOL • CARBOMER • RESORCINOL • EDTA • PARFUM / FRAGRANCE. (F.I.L. C202281/1).
KREM AKTYWUJĄCY: AQUA /WAT ER • HYDROGEN PEROX IDE • CETEARYL ALCOHOL • SODI UM SALICYLATE • TRIDECETH-2 CARBOXAMIDE MEA • PHOSPHORIC ACID • CETEARETH-25 • TETRASODIUM ETIDRONATE • TETRASODIUM PYROPHOSPHATE • GLYCERIN. (F.I.L. C202320/2).
BALSAM NABŁYSZCZJĄCY: AQUA /WATER • CETEARYL ALCOHOL • BEHENTRIMONIUM CHLORIDE • ELAEIS GUINEENSIS OIL / PALM OIL • GLYCERIN •CI 19140 /YELLOW5•CI 15985 /YELLOW6•COCOSNUCIFERAOIL /COCONUT OIL • HYDROXYETHYLCELLULOSE • PHENOXYETHANOL • STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE • MEL / HONEY • LINALOOL • CINNAMYL ALCOHOL • BENZYL ALCOHOL • BENZYL BENZOATE • ISOPROPYL ALCOHOL • CARAMEL • OCTYLDODECANOL • CITRIC ACID • COUMARIN • HEXYL CINNAMAL • AMYL CINNAMAL • PARFUM / FRAGRANCE. (F.I.L. C214805/1).
Najczęściej kupowane
fmnina
3.2
fmnina
3.2